Raad en bestuur in nieuw pak

ANGERLO – Carnavalsvereniging De Deurdouwers uit Angerlo vierde dit jaar haar 33-jarig bestaan. Met prins Jan de derde, een van de oprichters, aan het roer, werd dit alles een groot feest. De Raad en het bestuur zijn ter ere van dit jubileum in een nieuw pak gestoken. Dit alles dankzij de medewerking van kledingzaak Gores mens Wear uit Doesburg (foto).

De carnavalsdagen waren een groot succes. Er is genoten van het kindercarnaval, de hosavond, de optocht, het frühshoppen in Zevenaar en de 55plus avond. Een ieder had zijn best gedaan om er weer op en top uit te zien.
Het jubileum wordt op 3 maart 2012 nog eens extra gevierd met een receptie, vanaf 19.11 uur en aansluitend een feestavond in het Deurdauwershol. Iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt is welkom. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.