Velpenaar met alcohol op aangehouden na verkeersongeval

ARNHEM – Zaterdagavond vond een verkeersongeval plaats op de IJssellaan in Arnhem. Hierbij raakten twee personen gewond. Een 36-jarige man uit Velp is aangehouden. Hij zat met teveel alcohol op achter het stuur. Dit gebeurde rond tien over half twaalf.

Volgens getuigen zou de Velpenaar met zijn auto op de IJssellaan hebben gereden. Een 29-jarige Arnhemse zou, eveneens met haar auto, vanaf de Slaakweg de IJssellaan op zijn gereden en kwam op de kruising in botsing met de Velpenaar. Deze reed vervolgens dwars over een Abri en de auto kwam met een afgebroken rechtervoorwiel en zwaar beschadigde voorkant tot stilstand. Alcoholcontrole wees uit dat de man met ruim twee keer teveel alcohol op achter het stuur zat. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Als gevolg van de botsing klaagde de Arnhemse bestuurster over een pijnlijke schouder; haar medepassagier had last van zijn scheenbeen. Beide zijn voor controle overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis. De Verkeers-ongevallenanalyse van de politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht van het ongeval.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.