Man aangehouden na inbraak woning in Velp

VELP – Zaterdagochtend omstreeks zeven uur heeft de politie een 30-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van inbraak in een woning in Velp. Die ochtend kreeg de politie de melding dat er een ruit van een woning in Velp was ingeslagen en dat er een man uit de woning was gekomen.

Ter plekke zag de politie een man weer door de gebroken ruit naar binnen klimmen en zag dat hij in het bezit was van een mes. Vervolgens is de woning afgezet en op dat moment kwamen de bewoners thuis. De politie wist de man – die zich in de badkamer had opgesloten en zich hevig verzette tegen zijn aanhouding – door middel van het gebruik pepperspray te overmeesteren. De Arnhemmer is overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.