Vrolijke vreemde vogels in Loenen

LOENEN 0 Wie in Loenen op vrijdag 17 februari naar buiten keek, had grote kans op het zien van vrolijke, vreemde vogels. Basisschool De Poort vierde die ochtend namelijk carnaval. De hele ochtend vermaakten vrolijk verklede kinderen zich met feestelijke carnavalsactiviteiten door het hele dorp. Na de polonaise als warming-up, volgde een carnavalspeurtocht met opdrachten als pictionary, chips ketting rijgen, een pancake opdracht van de Engelse juf, een kledingestafette en ‘wie zijn toch die Abraham & Sara’? Ook werd er driftig gezocht naar carnavalsattributen. Deze waren verstopt bij diverse huizen in het dorp. Alle opdrachten leverden een letter op. Samen maakten de letters de zin: “Laat de confetti maar knallen”. De confettikanonnen werden afgeschoten als startsein voor het carnavalsfeest in de aula van de school. Alaaf!

www.kbsdepoort.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.