Bocht N345 Empe wordt aangepakt

EMPE – De provincie Gelderland wil de gevaarlijke, haakse bocht in de N345 bij Empe aanpakken. Er is een half miljoen beschikbaar gesteld om de situatie verkeersveiliger en leefbaarder te maken.

Tot op heden is niets aan deze situatie gedaan, omdat de provincie tot nu toe andere prioriteiten had. Er wordt nu echter geschoven met beschikbare financiële middelen, zodat er toch maatregelen kunnen worden uitgevoerd. Wat er precies gaat gebeuren is nog niet bekend. Elbers noemt mogelijkheden van bijvoorbeeld een vrijliggend fietspad, dat wordt opgewaardeerd tot parallelweg, waarop de opritten van de huizen ontsluiten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.