Ouderwetse ijspret in Tonden

TONDEN – Afgelopen zondagmiddag hebben de inwoners van Tonden en omgeving nog volop genoten van waarschijnlijk de laatste echte ijsdag van dit seizoen. In de pittoreske omgeving van de Sterrebosvijver zijn vele kinderen afgekomen op de door de Oranjevereniging Tonden en Stichting De Sterre georganiseerde wedstrijden. De wedstrijden werden gehouden onder toeziend oog van familie en vrienden die volop genoten van de winterse dag, koek en sopie en de gezellige muziek. In de leeftijd categorie van 4-5 jaar ging de overwinning naar Leanne Bosveld. In de daarop volgende categorieën wonnen Julia Vredenberg (6-7 jaar), Lieke Willems (8-9 jaar), Nick Boskamp (10-11 jaar) en Thijs Buwer (12-13 jaar). Bij de oudste jeugd was Fedde Onstein de snelste over 2 volle rondes. Na afloop van de wedstrijden werd er nog een heuse 11 stedentocht verreden waarbij de kinderen en enkele volwassenen stempels verzamelden. Bij een volle kaart ontvingen de kinderen een medaille ter herinnering aan deze geslaagde dag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.