20-Jarige Doesburgers slaan Arnhemmer het ziekenhuis in

ARNHEM – Op verdenking van hun betrokkenheid bij een vechtpartij in de Arnhemse binnenstad, heeft de politie in de vroege ochtenduren van vrijdag twee Doesburgers van beiden 20 jaar oud aangehouden.

Surveillerende agenten zagen omstreeks half vijf in de ochtend op de Varkensstraat een opstootje dat uit de hand dreigde te lopen. Tot twee keer toe wisten de agenten de gemoederen te bedaren. Kort daarop hoorden agenten rumoer op het Roermondsplein. Op aanwijzen van omstanders werden vervolgens de beide Doesburgers aangehouden. De twee bleken ook al eerder bij de opstootjes op de Varkensstraat betrokken. Ze zouden nu een 22-jarige Arnhemmer hebben geschopt en geslagen. Het slachtoffer had daardoor verwondingen opgelopen en moest zich in het ziekenhuis onder behandeling stellen. De reden van het conflict is nog onbekend. Beide Doesburgers zijn voor verder onderzoek ingesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.