MFM en TV Rijn IJssel starten met Politiek Rheden Live

REGIO – Elke eerste donderdag van de maand staan M-FM en TV Rijn IJssel voortaan in het teken van lokale maatschappelijke en politieke actualiteiten in het radioprogramma Politiek Rheden Live. Onder leiding van columnist Theo Kooijmans worden diverse onderwerpen vanuit verschillende zienswijzen belicht. Voor elke aflevering worden gasten uitgenodigd uit de lokale politiek of lokale belangenverenigingen.

Tijdens de eerste aflevering op 1 maart komt het beeld van Simon Carmiggelt aan de orde. Ook voor- en tegenstanders van de school op de Del in Rozendaal aan de orde en er is ook nog een bijzondere gast. Het programma is voor publiek toegankelijk en wordt live vanuit café de Oranjeboom in Velp uitgezonden op M-FM Streekradio. Publiek dat aanwezig is, heeft de gelegenheid om vragen te stellen. De uitzending start om 20.00 uur via de ether FM 107.2 en 106.9, kabel 93.1 en internet www.m-fm.nl. ook TV Rijn IJssel maakt opnamen voor later uitzending.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.