IJspret met de Vossestaart

HALL Op vrijdagmiddag 10 februari was het erg stil op het schoolplein aan de Dorpsstraat in Hall. Groep een tot en met groep acht waren samen naar de vijver bij Brouwer bouwmaterialen gegaan om daar hun eigen Elfstedentocht te schaatsen. Nadat alle schaatsen goed ondergebonden waren begonnen de kinderen al druk stempels te verzamelen. Ook was er gelegenheid tot een potje ijshockey en een spelletje priksleeën. Ook moest er getest worden of ze misschien sneller konden schaatsen dan de juf of meester. Veel ouders schaatsten vrolijk een rondje mee met de enthousiaste kinderen. Het was een geslaagde middag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.