Schaatsfeest op de Oecumenische basisschool

BRUMMEN – Heel Nederland was in de ban van “de elf steden”. Komt de tocht nu wel of toch niet. Helaas; in Friesland gaat het nog niet lukken met de tocht. Velen hebben echter vorige week wel genoten van het prachtige winterweer. Natuurlijk hebben we met de kinderen van onze school ook even genoten van ijspret. Op donderdagmiddag zijn we met de groepen vijf tot en met acht wezen schaatsen op een prima onderhouden baan nabij Spaensweerd. Kinderen hebben heerlijk geschaatst, gesleed of sneeuwballen gegooid. Er werd zelfs spontaan een wedstrijd georganiseerd. Een aantal ouders kwam ons verassen met heerlijke chocolademelk. Op vrijdagmorgen zijn we met de kinderen uit groep een tot en met vier wezen schaatsen op de vijver in park het Goor. Het was een fijne ochtend, zeker omdat de kinderen van groep geweldig geholpen hebben. Bij terugkomst op school werden de kinderen getrakteerd op warme chocolademelk. Gaan we vanmiddag weer? was een veel voorkomende vraag!
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.