Carnavalstoernooi bij Boul’Animo

DIEREN – Op het complex van jeu de boulevereniging Boul’Animo in Dieren, werd zaterdag het jaarlijkse carnavalstoernooi gespeeld. De deelnemers verzamelden zich, bont uitgedost, al vroeg in de kantine. Gezien de weersomstandigheden was het wel raadzaam goed aan te kleden voor het spelen van de partijen in de openlucht. Om precies 11.11 uur opende voorzitter Nettie Lensink het toernooi en trok men welgemoed ‘ten strijde’ bij een temperatuur van -6 graden. De stemming lag de gehele dag overigens ver boven deze winterse waarde. Traditiegetrouw wordt de opbrengst van dit toernooi geschonken aan een goed doel. Dit jaar ontvangt de jubilerende plaatselijke afdeling van de Zonnebloem een cheque van 200 Euro.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.