Carnaval met Dweil In Soerense De Harmonie

LAAG-SOEREN – Café en zaal De Harmonie is tijdens het carnaval weer het vaste thuishonk van De Deurdauwers. Maar voordat die leutclub de scepter gaat zwaaien aan de Harderwijkerweg, wordt zaterdag vanaf 14.30 de traditionele Dweil In gehouden.

Tijdens die middag, geen organisatie van De Deurdauwers zelf, maar van De Harmonie, wordt het Zwierense Carnaval op opgedwongen wijze ‘afgetrapt’ in het café. Nieuw is dit jaar dat er een Dweil Inn wordt gehouden. Nu de vaste dweilband De Bloepers er dit jaar niet bij is, wordt de muziek dit jaar verzorgd door Freestyle & Herrie. De feestvreugde en sfeer zullen er dus niet minder om zijn.
Het orkest uit Ellecom en De Steeg wil ook andere muzikanten de gelegenheid bieden die middag mee te spelen. Zij zorgen voor de benodigde bladmuziek en vanaf 13.30 uur wordt alles eerst een keertje doorgespeeld. Een mooie gelegenheid eens mee te spelen in of met een dweilorkest. Vanaf 14.30 uur wordt er dan in het café opgetreden en zullen waarschijnlijk ook de prinsen van Nölers en Deurdauwers hun opwachting maken. Het wordt vast weer ouderwets gezellig!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.