woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeDoetinchemMet Rabobank naar de Efteling

Met Rabobank naar de Efteling

DOETINCHEM E.O. – De winnaars van de ontwerpwedstrijd ‘mooiste verjaardagskaart’ ontvangen gratis toegangskaarten voor de Efteling. Een gewild cadeau en meer dan 250 kinderen van 8 en 9 jaar deden dan ook mee aan de wedstrijd aan deze wedstrijd van Rabobank Graafschap-Midden.

Kinderen tot en met 9 jaar met een Rabobank spaarrekening ontvangen op hun verjaardag één van de winnende kaarten. Bij inlevering van deze verjaardagskaart bij de bankwinkel mogen zij een presentje uitkiezen.
Op het hoofdkantoor van Rabobank Graafschap-Midden werden de kinderen in het zonnetje gezet. De winnaartjes mogen binnenkort zoals gezegd met hun familie een hele dag naar de Efteling. De winnaars van deze actie zijn: Jasper Roes uit Doetinchem, Melvin Lammers uit Wehl, Noor Toepel uit Laag-Keppel en Eva Hebbink uit Halle.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...