Home / Rheden / Team Pa opnieuw naar Alpe d’Huzes

Team Pa opnieuw naar Alpe d’Huzes

RHEDEN – Na een succesvolle deelname aan de alpe d’Huzes in 2011, doet Team pa uit Rheden ook dit jaar weer mee aan dit evenement. Op een paar euro na werd vorig jaar tachtig duizend euro bijeen gebracht. Met dit geld worden baanbrekende resultaten geboekt in de strijd tegen kanker.

Ook dit jaar is team Pa van de partij. de fondswerving bestaat uit het werven van individuele sponsors, bedrijven en instellingen die hun naam willen verbinden aan dit initiatief in ruil voor een sponsorbijdrage en het houden van acties. Zo houdt Ami kappers maandag een knipactie. Voor 20 euro kan men geknipt worden. De gehele opbrengst komt ten goede aan het doel. Maak wel even een afspraak met Ami Kappers via tel. 026 – 4954073.
Ook de actie Posbank 6 x 6 van vorig jaar wordt dit jaar weer gehouden. Wielrenners en dit jaar ook hardlopers kunnen zo vaak als ze willen, het liefst 6 x 6, dus 36, keer de Posbank op en af. een echte Nederlandse Alpe d’Huzes.
Een ieder die wil doneren, kan gaan naar www.team-pa.nl.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.