Home / Beekbergen / Sparta turnt in vierde divisie

Sparta turnt in vierde divisie

BEEKBERGEN – Twee meisjes van turnvereniging Sparta uit Beekbergen turnden zaterdag hun tweede wedstrijd in de vierde divisie. Yuke en Jolijn trainen per week vijf uur. Jolijn was helaas geblesseerd, en moest Yuke alleen turnen. In de vorige wedstrijd werd Jolijn veertiende en Yuke tiende. Zaterdag werd Yuke achtste. Op 17 maart hebben de meisjes nog een wedstrijd in Beekbergen. Dan wordt ook bekend of zij doorgaan naar de finale.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.