Home / Rheden / Ellen en Thijs bouwen habitat huizen in Kenia

Ellen en Thijs bouwen habitat huizen in Kenia

RHEDEN – Ellen en Thijs Boks uit Rheden zijn met de Bouwsociëteit en non-profit organisatie Habitat for Humanity naar Kenia geweest. Tijdens een bouwreis hebben zij een week lang samen met de lokale bevolking meegebouwd aan huizen voor gezinnen die nu nog onder zeer slechte omstandigheden wonen. Met een team van twaalf leden en de lokale bevolking hebben Ellen en Thijs huizen gebouwd in Eldama Ravine, een dorp in de Rift Valley provincie in Kenia. “Het is lichamelijk heel erg zwaar werk, maar het geeft voldoening. Je haalt er veel energie uit. Je waardeert het weer wat we in Nederland allemaal hebben”, aldus Ellen.

www.habitat.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.