Home / Doesburg / DWV heeft nieuwe voorzitter: André Vreman

DWV heeft nieuwe voorzitter: André Vreman

DOESBURG – Per 1 januari is André Vreman benoemd als de nieuwe voorzitter van de Doesburgse Watersport Vereniging (DWV). Hij neemt daarmee het stokje over van Jan Ophuizen die in mei 2011 terugtrad uit het bestuur. De nieuwe voorman gaat voor een stabiele en financieel gezonde vereniging. Continuïteit en verdere groei van het huidige aantal leden zijn daarbij zeer belangrijk. De nieuwe voorzitter wil DWV onlosmakelijk verbonden laten zijn met Doesburg. Ook de lang gekoesterde wens om een eigen clubhuis te mogen hebben, staat hoog op het verlanglijstje van de vereniging.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.