Home / Bronkhorst / Natare geen partij voor mannen ZV De Spreng

Natare geen partij voor mannen ZV De Spreng

BRUMMEN – Het blijft spannend in de eerste klasse District. ZV De Spreng uit Brummen/Eerbeek en De Woelwaters uit Harderwijk blijven hun wedstrijden winnen. Zo ook weer afgelopen zaterdag. De Woelwaters staan weliswaar bovenaan, maar hebben drie wedstrijden meer gespeeld. De Spreng heeft drie verliespunten minder en staat er dus eigenlijk beter voor. De laatste wedstrijd van deze competitie is uitgerekend tegen elkaar op 12 mei. En in die laatste wedstrijd kon het kampioenschap wel eens beslist worden. Spannend dus.

Tegenstander Natare uit Aalten was zaterdag in het zwembad Rhienderoord geen probleem voor De Spreng. Met een regelmatige 10 – 5 werd de tegenstander verslagen. Aanvoerder Robin Kelder liet zien waarom hij aanvoerder is. En dat is zijn ploeg op sleeptouw nemen en het goede voorbeeld geven. Dat goede voorbeeld gaf hij door vier doelpunten te maken. Hij bleef hiermee de hele competitie al makkelijk scorende Roald van de Beld met één doelpunt de baas. Met het vierde en laatste doelpunt van Kelder werd het 7 – 3. De Aaltenaren kwamen aan het begin van het laatste speldeel nog terug tot 7 – 5. Maar toen was de koek ook op. De Spreng scoorde drie keer achter elkaar en de eindstand van 10 – 5 was daar. Trainer Riezebos was tevreden. Er was gedisciplineerd gespeeld. Één op de twee man meersituaties leidde tot een doelpunt, terwijl de tegenstander hun man meersituaties minder konden benutten.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.