Home / Eerbeek / Eerbeeks duo naar Bureau HALT voor baldadigheid

Eerbeeks duo naar Bureau HALT voor baldadigheid

EERBEEK – Dankzij een oplettende buurtbewoner, heeft de politie zaterdag in het centrum van Eerbeek twee tieners aangehouden. Zij hadden graffiti aangebracht op een container. Zij worden voor afhandeling van een straf doorverwezen naar het Bureau HALT.

De politie kreeg omstreeks 10.40 uur een melding dat een buurtbewoner op het Oranje Nassauplein twee jongens had gezien, die mogelijk de inhoud van een container in brand wilden steken. Agenten troffen het duo, twee 12-jarige jongens, aan en al snel bleek dat zij graffiti op de container hadden gespoten. Ook hadden ze een steekvlam met hun spuitbus veroorzaakt, maar het was niet de bedoeling om iets in brand te steken.
De tieners zijn aangehouden voor baldadigheid. Ze hebben de container schoongemaakt met een spons en schoonmaakspul. Hun ouders zijn in kennis gesteld en het tweetal wordt doorverwezen naar het Bureau HALT.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.