Home / Ellecom / 70 Jaar Dierense biljart boys

70 Jaar Dierense biljart boys

ELLECOM – Tijdens het zeventigjarig bestaan van biljartvereniging Dierense biljart boys (DBB), gehuisvest bij Café Het Witte Huis in Ellecom, is de heer T. Schrijvers gehuldigd voor zijn 12,5 jaar voorzitterschap. Namens de leden van DBB heeft mevrouw M. Faas hem in het zonnetje gezet met een echte voorzittershamer, een heren horloge en natuurlijk een schitterende bos bloemen voor zijn vrouw die hem de tijd en ruimte geeft om een gedeelte van zijn vrije tijd beschikbaar te stellen voor de vereniging.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.