Home / Bronkhorst / Concert jongerenkoor VOX

Concert jongerenkoor VOX

BRUMMEN – Het jaarlijkse concert van jongerenkoor Vox uit Brummen staat 14 april weer op het programma. Het koor staat onder leiding van Floris Dirkse van den Heuvel. De voorbereidingen zijn in volle gang. Dit jaar is gekozen voor het thema Legendary Heroes. Het koor zal nummers ten gehore brengen van eengroot aantal muziekhelden van de afgelopen zestig jaar. Ook Kinderkoor Vox-Tunes onderleiding van Lonneke Altena verleent haar medewerking. Een ieder die mee wil zingen tussen de twaalf en twee-entwintig jaar, is van harte welkom. Er wordt gerepeteerd op vrijdag van 20.00 tot 21.45 uur in de Oude of Pancratiuskerk in Brummen. Loop gewoon binnen en doe mee.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.