Home / Hummelo / Stratenquiz in Hummelo

Stratenquiz in Hummelo

HUMMELO – In verband met het 75-jarig bestaan van oranjevereniging Hummelo en Oranje houdt de vereniging op 3 maart een Stratenquiz in zaal Ff naar Steef. Per straat kunnen een of meerdere teams meedoen.

Een team bestaat uit vier personen. Een team mag compleet gemaakt worden met andere leden. De captain van het team dient van tevoren bekend te zijn. Deelnemers mogen alle inwoners van Hummelo zijn, familie of aanstaande familie van inwoners van Hummelo en alle niet-inwoners die wel lid zijn van Hummelo en Oranje. Gestreden wordt om de onderdelen algemeen, geografie, Hummelo, het Koninklijk Huis, muziek en sport. De zaal is vanaf 19.30 uur open.
Opgeven kan tot 15 februari onder vermelding van naam straat, namen teamleden, naam teamcaptain, telefoon en e-mail van de teamcaptain bij Leo Meijer via tel. 0314 – 382402 of e-mail. l.meijer@hummelo-en-oranje.nl of bij Henk Maalderink via tel. 0314 – 381032 of e-mail. h.maalderink@hummelo-en-oranje.nl.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.