Home / Dieren / Vijftig jaar bij de NBvP

Vijftig jaar bij de NBvP

DIEREN – De Dierense afdeling van de NBvP, Vrouwen van Nu, heeft verschillende jubilarissen gehuldigd. Twee dames waren zelfs vijftig jaar lid. Geertje Aalders en Dini Uenk kregen hiervoor een oorkonde, een fraaie pen en bloemen. Marry Engels en Bep Zandt, die er helaas niet bij was, waren al veertig jaar lid. Deze dames zijn nog steeds heel actief binnen de Vrouwen van Nu. Uiteraard zijn er ook veel jongere leden en jongere jubilarissen. Zo zijn er zes dames 25 jaar lid en zeven dames alweer 12,5 jaar. De Vrouwen van Nu hebben voor alle leeftijden van alles te bieden: afdelingsavonden met sprekers over zeer uiteenlopende onderwerpen en de interessegroepen, zoals de bridgeclub, leeskring, culturele kringen, wandel- en fietsgroep, knipkring, tuinclub en aquarelgroep. Dan zijn er ook nog de binnen- en buitenlandse reizen. Er is dus echt voor iedereen wel iets interessants, wat verklaart dat de dames Aalders en Uenk met veel plezier al vijftig jaar lid zijn.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.