Home / Klarenbeek / Verdachten koperdiefstal in Klarenbeek op heterdaad aangehouden

Verdachten koperdiefstal in Klarenbeek op heterdaad aangehouden

KLARENBEEK – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee Apeldoorners (19 en 21) aangehouden op verdenking van diefstal van koper. Het duo is betrapt op een dak van een antikraakpand aan de Biezematen in Klarenbeek.

Agenten kregen rond 03.00 uur de melding dat bewoners voetstappen hoorden op het dak van het pand. De agenten gingen ter plaatse en troffen op het dak de twee Apeldoorners aan. Zij hadden gereedschap bij zich en er lag een grote hoeveelheid koperdraad. Het tweetal is aangehouden en ingesloten op het politiebureau voor nader onderzoek.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.