Home / Leuvenheim / Politie stelt onderzoek in naar vernieling auto’s Leuvenheim

Politie stelt onderzoek in naar vernieling auto’s Leuvenheim

LEUVENHEIM – De politie onderzoekt vernielingen van auto’s die in het weekend van zaterdag en zondag 29 januari op de Hoofdstraat in Leuvenheim gepleegd zijn. De politie vraagt getuigen om zich zo spoedig mogelijk te melden via 0900-8844.

Drie gedupeerden hebben bij de politie aangifte gedaan van vernieling aan hun auto. Deze zijn allemaal in het weekend gepleegd toen de auto’s aan de Hoofdstraat geparkeerd stonden. De spiegels zijn er afgetrapt en er zijn krassen op de auto’s gemaakt. De politie is een buurtonderzoek begonnen en is op zoek naar tips en getuigen. Ook andere gedupeerden wordt verzocht om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de politie.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.