Home / Bronkhorst / Feest op de Bengelenburg

Feest op de Bengelenburg

BRUMMEN – Vijfentwintig jaar geleden opende kinderdagverblijf Bengelenburg voor het eerst haar deuren in Leuvenheim. Het kinderdagverblijf is destijds opgestart door ouders. De opvang werd geprofessionaliseerd en is inmiddels gehuisvest in een pand aan de Troelstralaan in Brummen.
Om dit jubileum te vieren kwam poppentheater De Kletskous een geweldige voorstelling geven. Een spannende voorstelling over kleine uil die zijn mama kwijt is. De kinderen waren stuk voor stuk geboeid, een enkeling vond het spannend, maar de meeste kinderen vonden het geweldig. Na de voorstelling werd er samen gezongen, de kinderen mochten kleine uil aaien en ze mochten muziek maken op de instrumenten die werden gebruikt tijdens de voorstelling.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.