Home / Dieren / Voordelig passe-partout voor boekverfilmingen

Voordelig passe-partout voor boekverfilmingen

DIEREN – De bibliotheek en het filmhuis in Dieren hebben een gezamenlijke actie. De komende maanden worden vier boekverfilmingen vertoond in Schouwburg Theothorne. Leden van de bibliotheek kunnen hiervoor een voordelig passe-partout kopen.

Het passe-partout geeft toegang tot vier films, maar de filmhuisbezoekers betaalt maar voor drie. Een kaartje voor een film kost normaal gesproken 6 euro, een passe-partout kost 18 euro. Op de eerste avond van de vier voorstellingen kan iedereen een passe-partout kopen aan de kassa van het Filmhuis, op vertoon van een geldig lidmaatschapsbewijs van de bibliotheek.
Het gaat om de volgende vier films. Op dinsdag 7 februari draait de Nederlandse film Isabelle, naar het boek van Tessa de Loo. Dinsdag 14 februari is Water for Elephants te zien, naar het boek van Sara Gruen. De verfilming van Een Keukenmeidenroman van Kathryn Stockett, getiteld The Help, draait op dinsdag 6 maart. Zondag 1 maart draait We Need to Talk about Kevin, de verfilming van het boek Waar is het fout gegaan van Lionel Shriver. De films beginnen om 20.00 uur, de zaal opent om 19.45 uur. Reserveren kan via www.filmhuisdieren.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.