Home / Rheden / Collecte Jantje Beton

Collecte Jantje Beton

RHEDEN – In de week van 5 tot en met 10 maart wordt er gecollecteerd voor Jantje Beton. Dit is een collecte voor het jeugdwerk, waarbij de helft van de opbrengst besteed wordt aan zinvolle projecten voor de jeugd in Nederland. De andere helft is voor de deelnemende clubs. Gymnastiekvereniging WIK collecteert samen met de Katholieke Jeugdraad in het dorp Rheden. Wie WIK een warm hart toedraagt, kan meehelpen met collecteren. Opgave hiervoor kan bij Cindy Gronouwe, tel. 06-48792763 of gronouwe@hotmail.com.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.