Home / Regio / Reumafonds zoekt collectanten

Reumafonds zoekt collectanten

REGIO – Het Reumafonds houdt van 12 tot en met 17 maart de jaarlijkse collecteweek. Er worden mensen gezocht die hier een paar uurtjes tijd aan willen besteden, als medeorganisator of collectant. Het Reumafonds is al 85 jaar de belangrijkste financier van onafhankelijk wetenschappelijk reumaonderzoek. Ook het geven van voorlichting, ondersteunen van patiëntenverenigingen en het behartigen van de belangen van reumapatiënten behoort tot de taken van het Reumafonds. Wie mee wil helpen met de collectie in Dieren, Spankeren en Laag-Soeren, kan zich aanmelden bij Marijke Liet, tel. 0313-415938.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.