Home / Regio / Rondreis Polen met IK Reisgroep

Rondreis Polen met IK Reisgroep

REGIO – De Interkerkelijke (IK) Reisgroep, regio Achterhoek, Graafschap, Liemers, organiseert ook dit jaar weer een busrondreis. Vorig jaar zijn het oosten en zuiden van Duitsland bezocht, dit jaar gaat de reis naar Polen. Het vertrek is op maandag 6 augustus vanuit Doetinchem, de terugkeer op vrijdag 17 augustus. Op de heenreis wordt een kort bezoek gebracht aan Dresden, waarna wordt doorgereisd naar de steden Wroclaw, Jelena Gora, Lodz, hoofdstad Warschau, kunstenaarsdorp Kazimierz Dolny en de Europese kunsthoofdstad Krakow. Op een steenworp afstand van deze stad ligt Auschwitz, in de Tweede Wereldoorlog het grootste vernietigingskamp van de Nazi’s. Ook de zoutmijn van Wieliczka, de geboorteplaats van Pauls Johannes Paulus II Wadowice en de grote bedevaartsplaats Jasna Góra in Czestochowa op het programma. Op de terugreis wordt het historische stadje Opole aangedaan. Tijdens de twaalfdaagse rondreis krijgen de deelnemers een compleet beeld van het land Polen en haar inwoners. Bel voor informatie met Wim Bos, tel. 0314-342833, of pastor Vic Zemann, tel. 0314-330728 of mail naar ikreisgroepdoetinchem@kpnmail.nl.

 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.