Home / Arnhem / Reünie oud-personeel Luchtmacht

Reünie oud-personeel Luchtmacht

ARNHEM – De Contactgroep Postactieven regio Arnhem houdt woensdag 4 april een reünie voor al het voormalig personeel van de Luchtmacht, met name mensen die hebben gewerkt op de GPLV / vliegbasis Deelen, de KKSL, de LETS, de LIMOS en hun partners. De reünie wordt gehouden in de Kumpulan van Bronbeek in Arnhem. Deelnemers kunnen zich schriftelijk of per e-mail aanmelden bij de penningmeester van de vereniging, Dhr. W. Verweij, Hof van Cambridge 69, 7007 GP in Doetinchem of cpa-arnhem@hotmail.com. Vermeld bij de aanmelding de namen en voorletters, adressen en telefoonnummers van de deelnemers en eventuele registratie als postactief. De kosten bedragen 15 euro per persoon, inclusief een buffetmaaltijd. Nadere informatie wordt verstrekt bij aanmelding. Het verschuldigde bedrag dient voor 20 maart te zijn overgemaakt naar banknummer 3149250 tnv Contactgroep Postactieven regio Arnhem te Doetinchem, ovv Reünie.
 

Lees ook

Groots Polman Opticiens Eyewear Event in Arnhem

ARNHEM / VELP – Polman Opticiens, waar Focus Optiek in Velp onder valt, houdt zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.