Home / Apeldoorn / Reünie ’s Heeren Loo

Reünie ’s Heeren Loo

APELDOORN – Zestig jaar geleden, op 3 maart 1952, opende ’s Heeren Loo Apeldoorn, toen nog Groot-Schuylenburg, voor het eerst haar deuren. Het hele jaar zijn er activiteiten in het kader van dit jubileum, waaronder een reünie voor (oud-)medewerkers op 3 maart in de Americahal in Apeldoorn. Iedereen die vroeger op Groot-Schuylenburg of ’s Heeren Loo heeft gewerkt, is vanaf 09.30 uur welkom om oud-collega’s te ontmoeten. Om 14.00 uur start het algemene feestprogramma met cliënten en verwanten. De kosten voor de reünie bedragen 20 euro per persoon, inclusief lunch en drie consumpties. Aanmelden kan via reunie.schuylenburg@sheerenloo.nl. Via www.sheerenloo.nl kunnen namen van oud-collega’s worden doorgegeven, zodat zij een persoonlijke uitnodiging krijgen.
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.