Home / Bronkhorst / Roodkapje in Brummen

Roodkapje in Brummen

BRUMMEN – Elke maand vindt op de openbare basisschool De Krullevaar een afsluiting plaats. Deze maandafsluiting wordt telkens door een andere groep verzorgd. Voor de januari-editie was groep-4 verantwoordelijk. De leerlingen uit die groep voerden de voorstelling ‘Het sprookjesfeest’ op. Hierbij stond Sten (een kind) centraal. Voor het slapen gaan werd hij nog even voorgelezen uit het sprookjesboek. Alle figuren uit de sprookjeswereld zoals Roodkapje, Ali Baba en Sneeuwwitje en de zeven dwergen passeerden de revue. Het inmiddels in slaap gevallen kind beleefde in z’n dromen een avontuur met alle sprookjesfiguren. Een droomfee wist het kind uiteindelijk te redden uit de klauwen van gevaarlijke dansende leeuwen. Daarna werd Sten wakker en was het sprookje voorbij. De voordracht werd op bepaalde momenten met toepasselijke muziek ondersteund. De voorstelling werd door de toekijkende leerlingen, leerkrachten en andere belangstellenden bijzonder gewaardeerd. De toneelspelende scholieren brachten de sprookjes op zeer creatieve wijze voor het voetlicht.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.