Home / Dieren / Nieuw boek van Lars Jongejan uit Dieren

Nieuw boek van Lars Jongejan uit Dieren

DIEREN – Het nieuwe boek van Lars Jongejan uit Dieren. Het boek van de duivel, ligt sinds kort in de winkel. Het boek is uitgegeven door Boekscout Yo, de enige boekenuitgever voor kinderen. Het boek gaat over Jorren. Hij wordt op school gepest. Als één van de pestkoppen dood wordt aangetroffen, erft Jorren een boek. Een vriend had hem voor het boek gewaarschuwd, maar Jorren slaat deze raad in de wind. Wanneer Jorren het boek openslaat, verschijnt de pestkop Jasper als geest. Jasper leert hem het leven als duivelsleerling kennen. Jorren raakt steeds meer in de ban van het boek en de wereld van demonen, vampiers en weerwolven. Hij wordt harder en bovenal moorddadiger. Zal Jorren door het leven blijven gaan als moordenaar? Of zal de liefde voor Chantal. Zijn grote liefde, het toch van het boek winnen? Het boek kost 15,95 euro, ISBN: 978-94-6176-772-1.

E-mail. info@boekscout-yo.nl

 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.