Home / Regio / Haverkamp blijft geloven in een algehele zondagopenstelling

Haverkamp blijft geloven in een algehele zondagopenstelling

REGIO – In Dels Onderneemt, het blad van ondernemersvereniging Dels, geeft wethouder Ronald Haverkamp zijn mening over de economische crisis. Hij noemt het liever ‘ietsje minder’. De wethouder heeft er nooit een geheim van gemaakt hoe hij over de algehele zondagopenstelling in de gemeente denkt. De gemeenteraad besloot onlangs toch dat de winkels op zondag dicht moeten blijven. “Dat noemen we democratie en dat is voor mij nog belangrijker dan de zondagopenstelling. Maar ik weet zeker dat bij het eerstvolgende kabinet, de zondagopenstelling een feit wordt. Ook in Rheden”, laat hij in de column in Dels onderneemt weten. Hij blijft bij zijn mening dat ondernemers moeten kunnen ondernemen op de momenten dat zij denken dat het het beste is.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.