Home / Rheden / Sponsorcontract voor tennistopper

Sponsorcontract voor tennistopper

RHEDEN – Remon Sport 200 in Arnhem biedt tennistopper uit Rheden Ruben Konings een sponsorcontract aan. hij traint zes keer per week in Amersfoort en Almere en doet er alles aan om de (inter)nationale tennistop te bereiken. Ruben Konings staat op de Nederlandse ranglijst op de tweede plaats tot en met veertien jaar. zelf is hij dertien jaar.

Al geruime tijd heeft hij de officiële Topsportstatus van NOC/NSF* en tennist onder contract bij tennisbond KNLTB. Konings mag begin februari met nog twee andere toptennissers Nederland vertegenwoordigen in Bergen, Noorwegen, waar de tennis Europe Winter Cups wordt gehouden.
Sportzaak Remon Sport 2000 gaat voor Konings de rackets, schoenen, Nike-kleding en Babolat-tassen verzorgen. “Zijn bijzondere prestaties sluiten goed aan bij onze kwaliteitsbehoefte”, aldus de directeur van de sportzaak.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.