Home / Eerbeek / Fletcher Wenskerstboom levert 5-gangendiner op

Fletcher Wenskerstboom levert 5-gangendiner op

EERBEEK – In de maand december is door Fletcher Hotels de Fletcher Wenskerstboom campagne gestart. In deze maand hebben gasten en buurtbewoners van Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek op een speciale kerstbal aangegeven wie volgens hen een 5-gangen verrassingsdiner verdient en waarom.

Deze kerstbal kon tot en met zaterdag 31 december in de kerstboom worden gehangen. Op 24 januari werd de waardecheque voor een 5-gangen verrassingsdiner voor twee personen persoonlijk overhandigd aan de gelukkige winnaar, mevrouw Zeisseink. De kerstwens is in de boom gehangen door mevrouw Dalhuisen, omdat zij vond dat mevrouw Zeisseink een diner verdiend na twee ongelukken.
Fletcher Hotels is deze campagne gestart, omdat het belangrijk is dat er aandacht wordt besteed aan mensen die het écht verdienen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.