Home / Hummelo / Lampionnen door Hummelo

Lampionnen door Hummelo

HUMMELO – Zaterdag werd door Hummelo en Oranje weer een lampionoptocht gehouden. Bij de basisschool in Hummelo verzamelden alle kinderen zich en de lampions werden ontgestoken. Muziekvereniging De Eendracht begeleidde de kinderen met de rondgang. Hummelo en Oranje houdt deze lampionoptocht ter ere van de verjaardag van Koningin Beatrix. Halverwege de tocht was er voor de kinderen heerlijke chocolademelk. Aan de bewoners was gevraagd waxinelichten of fakkels te plaatsen zodat het nog gezelliger werd. Heel veel kinderen kwamen met ouders om aan deze tocht mee te doen – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.