Home / Eerbeek / Uitslagen Eerbeekse Schaakclub

Uitslagen Eerbeekse Schaakclub

EERBEEK – Op de Eerbeekse Schaakclub stond vorige week de tweede ronde van het drieslag toernooi op de agenda. Evenals in de eerste ronde werden nu weer drie partijen gespeeld tegen wisselende partners. Gerrit Nikkels staat met een totaal van 5,5 punten op de eerste plaats van de ranglijst. Wim Zandbergen volgt met een totaal van 5 punten op de tweede plaats en Rolf van Agtmaal staat als derde met 4 punten uit de zes wedstrijden. Ed van de Griendt heeft 3,5 punten bij elkaar gespeeld, terwijl Jan Breij, Roel Gerritsen en Wim Geurink ieder 3 punten achter hun naam hebben. Binnenkort wordt de derde en laatste ronde van dit toernooi gespeeld en pas als iedereen 9 partijen heeft gespeeld, weten we wie de winnaar is van het rapidtoernooi.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.