Home / Dieren / Familie winter-evenement bij Polysport

Familie winter-evenement bij Polysport

DIEREN – Het is een nieuw initiatief van Patrick Peters van activiteitenpark Polysport in Dieren. Op zaterdag 4 februari kan het hele gezin zich daar vermaken met activiteiten en heerlijke buffetten. De jeugd kan deelnemen aan klimmen, langlaufen – misschien wel op echte sneeuw -, tennissen en handboogschieten en ook wordt een heerlijk onbeperkt all-in buffet geserveerd. Bovendien bestaat er een kans dat op natuurijs geschaatst kan worden.

“We spuiten deze week enkele tennisbanen onder. Dat levert een veilige ijsbaan op”, aldus Patrick Peters.
“Lekker genieten van het uitvoerige buffet dat ons handelsmerk is”, legt Peters het programma voor zondag uit. “Maar kinderen vervelen zich na een half uurtje aan tafel. Zij kunnen dan lekker aan de slag met de activiteiten, terwijl de ouders of grootouders rustig verder tafelen en eens lekker ongestoord bijpraten.”
De prijs voor dit nieuwe arrangement bedraagt € 29,75. Kinderen t/m 3 jaar betalen niets en kinderen van 4 t/m 11 jaar de helft. “Het is de eerste keer dat we dit organiseren. We denken dat er behoefte bestaat aan deze combinatie van activiteiten en genieten van een heerlijk buffet”, aldus Patrick Peters. “Ik denk dat het een heel leuk familie-evenement is.”

Aanmelden kan op 0313-414971 of per e-mail op: info@polysport.nl

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.