Home / Drempt / Rijbewijs kwijt na eenzijdig ongeval

Rijbewijs kwijt na eenzijdig ongeval

DREMPT – Een 21-jarige automobilist uit Westervoort is zondagmorgen de macht over het stuur verloren op de Rijksweg in Drempt. Zijn rijbewijs is daarna ingevorderd, omdat hij gedronken had.

De hulpdiensten kregen even na 8.00 uur een melding van het ongeval. De automobilist en zijn 20-jarige inzittende uit Arnhem reden over de Rijksweg in Drempt toen de Westervoorder rechts in de berm terecht kwam. De automobilist corrigeerde dit, maar verloor de macht over het stuur en kwam tegen een boom aan de andere kant van de weg tot stilstand. De automobilist en zijn inzittende zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Uit een blaastest bleek dat de beginnend bestuurder gedronken had. In het ziekenhuis is bloed van de man afgenomen om zijn alcoholpercentage vast te stellen. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.