Home / De Steeg / Posbank vanwege winterweer afgesloten voor verkeer

Posbank vanwege winterweer afgesloten voor verkeer

DE STEEG – De Posbank is op dit moment gedeeltelijk afgesloten vanwege gladheid en gevaar van vallende bomen en takken door sneeuwval. De Bovenallee is afgezet tussen de Kluizenaarsweg en Camping Beekhuizen.

Ook de Beekhuizenseweg is vanaf Camping Beekhuizen tot aan Paviljoen de Posbank afgezet. De afsluiting geldt voor alle bezoekers, inclusief hulpdiensten, en blijft van kracht totdat het gebied sneeuwvrij is en er geen risico’s meer zijn. De gemeente Rheden meldt het als de wegen weer open gaan.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.