Home / Rheden / Overhandiging petitie Oranjeweg

Overhandiging petitie Oranjeweg

RHEDEN – Tijdens de raadsvergadering op 23 januari overhandigde Olivier Mareschal een petitie voor de Oranjeweg in Rheden, ondertekend door 1708 dorpsgenoten, aan wethouder Elsenaar van de gemeente Rheden. Mareschal las de petitie voor, een brief aan het gemeentebestuur en een samenvatting van het advies van Veilig Verkeer Nederland. Daarna overhandigde hij de petitie met de suggestie om een vrijliggend tweerichtingen fietspad aan te leggen op de Oranjeweg om de weg veiliger te maken.

De wethouder beloofde dat er in de lente opnieuw een snelheidsmeting op verschillende plaatsen op de Oranjeweg wordt gehouden. Ook vraagt de gemeente de gebiedsagent om extra handhaving. Ook het snelheidsinformatiedisplay wordt op verschillende plaatsen op de Oranjeweg ingezet. Verkeersmaatregelen kunnen alleen in combinatie met groot onderhoud aan riool of aan de weg uitgevoerd worden. Ook gaf de gemeente aan dat de Oranjeweg niet voor 2015 op de planning staat, aangezien er voor die tijd nog veel moet gebeuren.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.