Home / Spankeren / Tuinschetsdag in Spankeren

Tuinschetsdag in Spankeren

SPANKEREN – Gebroeders Rijneveld biedt zaterdag 4 februari de mogelijkheid om op afspraak langs te komen met een plattegrond op schaal en een aantal foto’s van de tuin. Tijdens deze sessie kunnen geïnteresseerden hun tuinwensen kenbaar maken, waarna dit wordt uitgewerkt in een tuinschets. In een overdekte showroom kunnen diverse materialen worden bekeken. Het doel is dat meer mensen tuingeluk gaan beleven, meer plezier beleven aan de ruimte rondom het huis. De tuinschets vindt alleen plaats op afspraak en is kosteloos.

www.rijneveld.nl
Tel. 0313 – 427288
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.