Home / Rheden / Geert stopt met Rhedens maal

Geert stopt met Rhedens maal

RHEDEN – Het Rhedens maal is een eetgroep voor ouderen en alleenstaanden in Rheden. Voor 7 euro per week krijgt men een heerlijke maaltijd voorgeschoteld en men eet met elkaar. Helaas nemen de gebruikers van Rhedens maal donderdag afscheid van hun kok Geert Immink. Immink is ziek en ziet zich genoodzaakt zijn koksmuts over te dragen. Hij vindt het vreselijk omdat hij zich al zeventien jaar vrijwillig inzet voor een lekkere warme maaltijd. Geert zou Geert niet zijn als hij geen waardige opvolger voor zijn plaats achter het fornuis had gevonden; zijn oudste zoon. De veertig gebruikers van het Rhedens maal kunnen dus gewoon iedere donderdag blijven aanschuiven.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.