Home / Loenen / Oosterman wint Tien over Rood Loenermark

Oosterman wint Tien over Rood Loenermark

LOENEN – Het traditionele Tien over Rood biljarttoernooi van VV Loenermark in Loenen werd van 16 tot en met 20 januari gehouden en gewonnen door Gerrit Oosterman. Ruim 150 deelnemers mee. De veertig overgebleven deelnemers streden tegen elkaar voor mooie prijzen. Aangemoedigd door de vele supporters bleven er uiteindelijk tien over, die tegen elkaar overbleven in de finale. Na een spannende strijd moest een barage tussen Gerrit Oosterman en Martin Jansen de winnaar bepalen.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.