Home / Velp / Man opgepakt na doorrijden ongeval

Man opgepakt na doorrijden ongeval

VELP – Een 39-jarige Velpenaar is zaterdagmorgen 28 januari in zijn woning aangehouden. Hij zou die morgen betrokken zijn geweest bij een botsing op de President Kennedylaan in zijn woonplaats. Na het ongeval zou hij zijn weggereden.

Over de President Kennedylaan reden een 44-jarige Velpenaar en zijn 39-jarige Velpse vriendin. Zij stopten voor een verkeerslicht en werden daarna van achteren geraakt door een andere auto. De bestuurder van deze wagen stapte uit, bekeek de schade en reed vervolgens weg richting de A12.
Na dit ongeval kampte de 44-jarige automobilist met een pijnlijke nek. Voor medische controle werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. Voor zover bekend had de vrouw geen pijn. De politie ging onder meer met een kentekenplaat aan de slag. Deze plaat moest afkomstig zijn van de weggereden wagen en lag nog op straat. Agenten trokken naar de woning van de ten naamgestelde van de wagen. Zij troffen de 39-jarige Velpenaar thuis aan. De man werd vervolgens aangehouden. Een ademanalyse wees uit dat de man onder invloed verkeerde (ongeveer 0,97 promille). Hij kreeg tevens een rijverbod van vier uur opgelegd.- Foto Martin de Jongh.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.