Home / Velp / Scholieren maken plan voor Nordlaan

Scholieren maken plan voor Nordlaan

VELP – Leerlingen van het Arentheem College, locatie Titus Brandsma, presenteerden deze week hun bouwplannen voor het gebied aan de Nordlaan in Velp, het terrein waar de oude Golff stond. Als heus architectenteam verzamelden ze eerst informatie, gingen met elkaar in gesprek over mogelijke inrichtingskeuzes en bouwden heuse maquettes. In een logboek werd alles bijgehouden en schreven ze een schriftelijke onderbouwing van hun visies en keuzes. Ouders, wijkbewoners en andere belangstellenden kwamen tijdens de presentatie de maquettes bewonderen. De leerlingen waren erg enthousiast en voelden zich heuse architecten. Foto’s van de maquettes worden binnenkort door de school opgestuurd naar de gemeente Rheden.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.