Home / Velp / Expositie verhalenkoffer

Expositie verhalenkoffer

VELP – Van 1 tot en met 15 februari staat de verhalenkoffer van de Stichting Gelders Erfgoed in woonzorgcentrum Oosterwolde in Velp. Door middel van die koffer kunnen bewoners en bezoekers te weten komen hoe het er vroeger aan toe ging bij familiegebeurtenissen als geboorte en overlijden of bij publieke evenementen als Sinterklaas, Kerst, nieuwjaarsdag, Koninginnedag en de plaatselijke kermis. In de koffer bevindt zich een scherm met aanraaktoetsen. Bezoekers kunnen zo kiezen uit drie deelgebieden; de Veluwe, de Achterhoek en Rivierengebied en vervolgens een thema aanwijzen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.