Home / Regio / Ondernemerstwitter in Bronckhorst

Ondernemerstwitter in Bronckhorst

REGIO – Sinds begin 2011 twittert de gemeente bronckhorst met inwoners. Ongeveer 750 mensen volgen inmiddels de account @gem_bronckhorst. De gemeente vindt het belangrijk interactief met inwoners te communiceren en wil de dienstverlening via twitter vanaf februari uitbreiden door voor ondernemers een eigen twitteraccount te starten waarop allerhande economisch nieuws vanuit de gemeente en ondernemend Bronckhorst komt te staan. De accountnaam is @bedrijvigbhorst en staat sinds kort online.

Peter van der Meulen, tel. 0575 – 750250
E-mail. info@bronckhorst.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.